ADVERTISEMENT

market

Vinyl Ester Resin Market Trends and Forecast The global vinyl ester resin market is expected to reach an estimated $1.5 billion by 2027, growing at a CAGR of 4.7% from 2021 to 2027.

ADVERTISEMENT

reportlinker

Vinyl Ester Resin Market by End Use (FRP, Paints and Coatings and Others), Chemistry (Bisphenol-A Vinyl Ester, Novolac Vinyl Ester, Brominated Vinyl Ester and Other Chemicals) and Region (FRP, Paints and Coatings and Others) Trends, Opportunities and Forecasts in North America, Europe, Asia Pacific and the rest of the world).

NEW YORK, Nov. 24, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Reportlinker.com announces the release of its “Vinyl Ester Resin Market: Trends, Opportunities and Competitive Analysis” report —

Market Trends and Forecasts for Vinyl Ester Resin
The future of the vinyl ester resin market looks promising with opportunities in the pipe and tank, construction, transportation, and paint and coating industries. The global vinyl ester resin market is expected to reach an estimated value of $1.5 billion by 2027 with a CAGR of 4.7% from 2021 to 2027. The main drivers for this market are the increasing demand for corrosion resistant materials , increasing investments in infrastructure and the rehabilitation of old infrastructure. projects.

Emerging trends in the vinyl ester resin market
Emerging trends, which have a direct impact on industry dynamics, include the development of styrene-free vinyl ester resin and the emergence of bio-based vinyl ester resin.

Vinyl Ester Resin Market by Segment

The study includes forecasts for the global vinyl ester resin market by end-use, chemical type and region:

through end use [Value ($B) and Volume (M lbs) shipment analysis for 2016 – 2027],
• Fiber-reinforced plastics (FRP)
o Pipes and tanks
o construction
o Transportation

o Other fiber reinforced plastics (FRP)
• Paints and coatings
• Other industries

chemical [Value ($B) and Volume (M lbs) shipment analysis for 2016 – 2027],
• Bisphenol-A vinyl ester resin
• Novolac vinyl ester resin
• Brominated vinyl ester resin
• Other chemicals

per region [Value ($B) and Volume (M lbs) shipment analysis for 2016 – 2027],
• North America
oh we
oh Canada
• Europe
o Germany
o United Kingdom
oh france
• Asia Pacific
oh China
oh India
oh Japan
• Rest of the world
o Brazil
list of vinyl ester resin companies
Companies in the market compete on the basis of the quality of the product offered. Major players in this market are focusing on capitalizing on opportunities through their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructure development and value chain integration. With these strategies, vinyl ester resin companies meet growing demand, ensure competitiveness, develop innovative products and technologies, reduce production costs and expand their customer base. Some of the vinyl ester resin companies profiled in this report are:
• Paulint Reichhold group
• Ashland Inc.
• AOC resins
• Swancor Ind. Co., Ltd.
•Showa Denko K.
K
• Sino Polymer Co., Ltd.
• Scott Bader Company Limited
• Elnex
Market insights for vinyl ester resin
• The analyst estimates that fiber-reinforced plastics (FRP) will remain the largest end-use segment during the forecast period due to its widespread use in pipe and tank manufacturing.
• Bisphenol A vinyl ester resin remains the largest segment during the forecast period due to its good mechanical and chemical resistance properties at relatively low cost.
• Asia-Pacific is expected to remain the largest region and witness the highest growth over the forecast period due to the massive economic growth in China and India, rising demand for corrosion resistant pipes and tanks and increasing investments in building and construction and wells . Industrial area..
Characteristics of the vinyl ester resins market
• Market Size Estimates: Estimates of the vinyl ester resin market size in terms of value ($B) and volume (M lbs)
• Trend and forecast analysis: market trends (2016-2021) and forecasts (2022-2027) by different sectors and regions.
• Segmentation analysis: market size by chemical type, end use and region
• Regional Analysis: Vinyl Ester Resin Market Breakdown by North America, Europe, Asia Pacific and Rest of the World.
• Growth Opportunities: Analysis of growth opportunities for the vinyl ester resin market across different end-user industries, chemical types and regions.
• Strategic Analysis: It includes mergers and acquisitions, new product development and competitive landscape for the Vinyl Ester Resins market.
• Industry competitive intensity analysis based on Porter’s five forces model.
general question
Q1. What is the size of the Vinyl Ester Resin market?
Answer: The global vinyl ester resin market is expected to reach $1.5 billion by 2027
Q2. What is the growth forecast for the vinyl ester resin market?
Answer: The vinyl ester resin market is expected to grow at a CAGR of 4.7% between 2021 and 2027.
Q3. Which are the key factors affecting the growth of the Vinyl Ester Resin market?
Answer: The main drivers for this market are the increasing demand for corrosion resistant materials, increase in infrastructure investments and rehabilitation of old infrastructure projects.
Q4. What are the main application or end use industries for vinyl ester resin?
Answer: Piping and tanks, construction, transportation, and paints and coatings are the major end-use industries for vinyl ester resin.
Q5. What are the emerging trends in the Vinyl Ester Resin market?
Answer: Emerging trends, which directly affect the dynamics of the industry, include the development of styrene-free vinyl ester resin and the emergence of bio-based vinyl ester resin.
Q6. Who Are The Major Vinyl Ester Resin Companies?

Also read  12 Best Cryptocurrency Exchanges in America

Answer: Some of the major vinyl ester resin companies are as follows:
• Paulint Reichhold group
• Ashland Inc.
• Aliensis A.
Yes.
• AOC resins
• Swancor Ind. Co., Ltd.
•Showa Denko K.
K
• Sino Polymer Co., Ltd.
• Scott Bader Company Limited
• Elnex
Q7. Which vinyl ester resin product segment will be the largest in the future?
Answer: The analyst estimates that bisphenol A vinyl ester resin will remain the largest segment over the forecast period due to its good mechanical and chemical resistance properties at a relatively low cost.
Q8. Which region is expected to be the largest in the vinyl ester resin market in the next 5 years?
Answer: Asia Pacific is expected to remain the largest region and experience the highest growth over the next 5 years
Q9. Will we get customization in this report?
Answer: Yes, the analyzer offers 10% customization at no extra cost.

This report answers 11 key questions
Q.1 What Are The Most Promising Opportunities For The Global Vinyl Ester Resin Market By End Use ((FRP, Paints And Coatings And Others), Chemistry (Bisphenol-A Vinyl Ester, Novolac Vinyl Ester, Brominated Vinyl), Some Opportunities For Growth Esters And Others chemicals) and regions (North America, Europe, Asia Pacific and rest of the world)?
Q.2 Which segments will grow the fastest and why?
Q.3 Which sectors will grow faster and why?
Q.4 What are the main factors influencing market dynamics? What are the drivers and challenges of the market?
Q.5 What are the business risks and threats to the market?
Q.6 What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q.7 What are the changing requirements of the customers in the market?
Q.8 What are the new developments in the market? Which companies are leading these developments?
Q.9 Who are the main players in this market? What are the strategic initiatives taken by the key players for business growth?
Q.10 What are some of the competitive products and processes in this industry and what threat do they pose to losing market share through material or product substitution?
Q.11 What M&A activities have taken place in this market over the past 5 years?
Read the full report:

Also read  Goldman Sachs stock forecast for next 3 months isn't great, but full year 2023 is better

About ReportLinker
ReportLinker is an award-winning market research solution. ReportLinker finds and organizes the latest industry data, so you get all the market research you need – right in one place.

,

The story continues

Contact: Clare: [email protected] US: (339)-368-6001 International: +1 339-368-6001

Source: news.google.com

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Leave a Comment